Hele Verden i Skole

Hele Verden i Skole sætter verdensmålene og børns ret til uddannelse på skoleskemaet i Danmark.

Kampagnen består af bogen LæseRaketten samt et online elev- og lærermateriale, hvor eleverne kan gå på opdagelse i film og billeder, og hvor læreren kan finde konkrete opgaveforslag, undervisningsmateriale til emneuger og meget andet. 

LæseRaketten

LæseRaketten er en gratis bog til elever i grundskolen. Bogen skal på en gang puste til elevernes læseglæde og samtidig få dem til at reflektere over verdensmålene og børns vilkår andre steder i verden. LæseRaketten indeholder portrætter af børn fra andre lande - et nyt land hvert år.

Bogen indeholder også historier af kendte danske børnebogsforfattere relateret til verdensmålene. Til bogen hører en lærervejledning og opgaveforslag, der alt sammen kan findes på Hele Verden i Skoles hjemmeside

De deltagende klasser kan vælge at deltage i 'Den Globale Aktionsuge' samt en indsamling, hvor elever fra Danmark, Sydslesvig og Grønland samler ind til børns skolegang i fattige lande.

Med Hele Verden i Skole ønsker Oxfam IBIS at bidrage til danske børns globale dannelse og sætte fokus på god uddannelse for alle verdens børn.

Besøg Hele Verden i Skoles hjemmeside. 

Læs mere