Forside / Støt
rs243503_39910_dd3e1f0fe9cc76a.jpg

Giv et bidrag eller støt fast

Hver donation til Oxfam IBIS er et konkret bevis på, at du er en del af kampen for en mere retfærdig verden. Som støttemedlem donerer du et fast beløb hver måned – du bestemmer selv, hvor meget.

Gør en forskel - støt Oxfam IBIS' arbejde

Sammen mod ulighed - Fremtiden skal være for alle

Ved at støtte os er du med til at gøre en forskel og løse de strukturelle problemer, der skaber global økonomisk ulighed og fattigdom.

Hver donation til Oxfam IBIS gør dig til en del af kampen for en mere retfærdig verden.

Som støttemedlem donerer du et fast beløb hver måned – du bestemmer selv hvor meget. Du kan også støtte katastrofeindsamlinger eller donere noget af din arv.

Vær med i kampen mod ulighed - støt Oxfam IBIS' arbejde

Du har blandt andet været med til at:

  • støtte 441.062 mennesker gennem 167 samarbejdspartnere i 26 lande

  • sikre god uddannelse til flere piger

  • undgå store nedskæringer til uddannelsesbudget

  • forbedre Vestafrikas erhvervsuddannelser

Du har været med til at sikre, at seksualundervisning er blevet sat på skemaet i Colombia. Det samme gælder for emner som ligestilling og tryg skolegang for piger blandt Colombias oprindelige wayuu-befolkning.

Vi har sammen med lærerforeningen i Uganda lykkes med at stoppe regeringen, da den overvejede at kræve penge tilbagebetalt fra skolerne for de måneder, de var lukkede på grund af corona - penge, der var hårdt brug for til alternativ undervisning og forbedring af skolerne.

Sidst, men ikke mindst, har du været med til at støtte de unges organisationer og netværk i Vestafrika, så de kan fortsætte med at forbedre de tekniske og erhvervsrettede uddannelser i regionen.

Gennem Oxfam IBIS får jeg viden om Latinamerika og kommer i kontakt med andre, der går op i, hvad der sker i del del af verden. Og så synes jeg, at det er et helt rigtigt fokus, Oxfam IBIS har - nemlig at bekæmpe ulighed.
Christina Nyangai Siiger
Frivillig og medlem af Oxfam IBIS