Forside / Vær med

Vær med til at støtte vores arbejde

Du kan blive en del af en bevægelse af mennesker, der sammen bekæmper verdens ulighed. Vi er flere tusind mennesker i Danmark. I hele verden er vi millioner, der står sammen. Når vi er så mange, kan vi gøre en enorm forskel. Og det gør vi.

kai-pfaffenbachreutersritzau-scanpix.jpg
Aktuelle indsatsområder
Få overblik over vores aktuelle indsatsområder og kampagner til specifikke formål.
Se aktuelle indsatser

Bliv en del af Oxfam IBIS

Som fast støtte er du med til at hjælpe Oxfam IBIS's langsigtede arbejde. Vi kan ikke eksistere uden de mange mennesker fra hele Danmark, der hver måned giver et bidrag. Når du er medlem kan du også være med til at sætte organisationens retning på den årlige generalforsamling.

Du kan også snuse lidt til, hvem vi er, og hvordan du kan gøre en forskel, ved at deltage i et af vores arrangementer eller følge os på Facebook. Læs gerne vores retningslinjer om den gode tone og stil på Facebook.

Du er vigtig for, at vi sammen kan gøre en forskel. Vi vil rigtig gerne have dig med.

oxfam-ibis-skilt-aarhus-frivillige-foto-mads-christensen.jpg
Bliv frivillig i Oxfam IBIS
Som frivillig hos Oxfam IBIS er du en del af et fællesskab med mennesker, der står sammen i kampen mod ulighed i verden.Som en del af dette fællesskab får du mulighed for at møde andre mennesker, der gerne vil skabe forandring ligesom dig.
Bliv frivillig
Leonie, 52-years-old, serves water to one of her grand-children in the Cesacoba site, near Bangassou, the Central African Republic, on March 3rd, 2021.
Modtag nyhedsbrev
Vil du gerne modtage nyheder fra os? Så skal du blot tilmelde dig. Vi sender løbende nyheder til dig, men du kan til enhver tid framelde dig, hvis du ikke ønsker at modtage kommunikation fra os.
TIlmeld dig nu