Bliv Latinamerika aktivist

Synliggørelsen af Latinamerika i Danmark er vigtig, især når de danske medier nedprioriterer dækningen af regionen. Aktivisterne i Latinamerikagruppen arrangerer blandt andet en årlig Latinamerika festival, Oxfam IBIS Latinofilm aftener og debatmøder mm.

Igennem planlægning af disse events er aktivisterne med til at øge fokus på ulighedsproblematikker på det Latinamerikanske kontinent, men disse events giver også mulighed for at nyde latinamerikansk filmkunst, sprøde latino-vibes og socialt samvær.

Aktiviteter

Latinamerika gruppen er aktiv på flere forskellige måder gennem:

  • Filmvisninger og debatmøder for at engagere flere i diskussionen omkring politiske, sociale og kulturelle forhold i Latinamerika.

  • Kampagnearbejde og manifestationer for at sætte fokus på områder der kræver handling såsom indfødtes rettigheder eller fældning af regnskoven.

Sådan kommer du med

Der er Latinamerika aktivister i Aalborg, Aarhus og København og du kan tilmelde dig ved at udfylde formularen nedenfor. Hvis du har spørgsmål om Latinamerikagrupperne , eller du er interesseret i at opstarte en Latinamerikagruppe i din egen by, er du velkommen til at skrive til frivilligkoordinatoren.