Vær med

Selvfølgelig skal du også være med! For vi har brug for dig.

Du kan blive en del af en bevægelse af mennesker, der sammen bekæmper verdens ulighed. Vi er flere tusind mennesker i Danmark. I hele verden er vi millioner, der står sammen. Når vi er så mange, kan vi gøre en enorm forskel. Og det gør vi.

Der er mange måder, du kan være med på. 

Som medlem gør du vores arbejde muligt. Vi kan ikke eksistere uden de mange mennesker fra hele Danmark, der hver måned giver et bidrag. Når du er medlem kan du sætte organisationens retning på den årlige generalforsamling.

Som frivillig i Oxfam IBIS arrangerer du events og er nerven i vores kampagner sammen med andre engagerede mennesker. Du kan både være med i landets større byer og online som digital aktivist.

Hvis du er lærer, er du vores helt! For uddannelse er vejen til et godt liv som aktiv medborger. Danske elever i tusindvis bruger hvert år vores undervisningsmateriale, både online og i Danmarks måske mest læste skolebog LæseRaketten.

Du kan også snuse lidt til, hvem vi er, og hvordan du kan gøre en forskel, ved at deltage i et af vores arrangementer, følge os på Facebook, modtage emails fra os eller læse om vores seneste kampagner.

Du er vigtig for, at vi sammen kan gøre en forskel. Vi vil rigtig gerne have dig med.

Læs mere