Tema

Oxfam IBIS-ambassadør

Her på siden finder du alt, hvad du skal bruge som Oxfam IBIS-ambassadør. Alt det der kan hjælpe dig med at hverve medlemmer og spørge venner eller bekendte, om de har lyst til at blive en del af kampen for en bedre verden efter corona.

Oxfam IBIS-medlemmer fra alle dele af Danmark melder sig i disse dage som ambassadører. Hvis du ikke allerede har meldt dig som ambassadør, er du meget velkommen til at gøre det her. Det vil være en fantastisk hjælp.

Hvordan er man ambassdør? Her kan du læse hvordan, du rent praktisk er ambassadør. Vi har gjort det super let at gå i gang og forhåbentlig også sjovt, da du kan følge med i dine resultater som ambassadør.

Vi hjælper dig med stærke ambassadør-argumenter og at kunne svare på de mange gode spørgsmål, du kan få, når du foreslår andre, at de skal blive medlem af Oxfam IBIS.

Vi lover at hjælpe dig i stort og småt, så du kan være den bedst mulige ambassadør, og så du kan være det på lige din måde. Har du spørgsmål, så kontakt vores ambassadør-service, Anne Ebdrup, på abm@oxfamibis.dk og 30 89 44 66 - opkald inden for normal arbejdstid.