Kære kommune - ved du godt de er utro?

06. aug 2018
Af
Stine Bang

Nu kan du være med til at smide skattely ud af landets kommuner

87 milliarder bruger kommunerne om året på private virksomheder. Men det er et ulige forhold, hvor kommunerne giver og giver, mens nogle virksomheder bare tager. Der er tale om systematisk utroskab, og det er altså ikke grundstenen i et sundt forhold. Det er på tide, at vi hjælper kommunerne ud af de usunde forhold – for vores lokalsamfund og for hele verden.

Et globalt problem

Både rige og fattige lande taber milliarder af skattekroner på grund af skattely. Alene udviklingslandene mister mere end 700 milliarder kroner hvert år på grund af regler, der gør det lovligt for stærkt profitable virksomheder at smutte uden om skattebetalingerne. Penge, landene har brug for til at betale for skoler, hospitaler og alle de andre ting, som fattige mennesker har desperat brug for.

Vil du være med?

Vi skal ikke finde os i det. Vi har et stærkt kort på hånden: Vores fælles kommunale skattekroner. Derfor opfordrer vi dig og dine venner til at deltage i kampen og overbevise de kommunale kandidater i din kommune om at sige nej til skattely.