Sådan er du Oxfam IBIS-ambassadør

Når du er Oxfam IBIS-ambassadør er du med til at sprede budskabet om, at vi sammen kan skabe en endnu bedre verden efter corona-krisen. Du forpligter dig til at forsøge at skaffe mindst ét medlem i løbet af juni.

Du er ambassadør på din måde. Du ved, hvordan du bedst kan spørge andre, om de vil være medlem af Oxfam IBIS. Derfor vælger du ved tilmeldingen som ambassadør, om du vil have materialer, der er lette at dele på email, sociale medier eller sms og Messenger. I løbet af juni sender vi dig hver uge forslag på sms eller email til, hvordan du kan hverve på de kanaler, du har valgt. Valgte du sociale medier, har vi oprettet en Facebook-gruppe her, hvor du løbende kan finde nyt materiale.

Ved tilmeldingen vælger du også, om du vil have plakater, postkort eller klistermærker tilsendt. De er gode til at starte en samtale og skaber masser af synlighed. Postkortene komme med frimærke på, så du skal blot skriv og sende dem. Du modtager materialerne et par dage efter, at du har bestilt dem, og du kan altid bestille flere hos vores ambassadør-service.

Du kan følge med i dine resultater. Når du melder dig til at blive ambassadør, modtager du en email med link til din personlige bliv-medlem-side. Linket skal du sende på email, sms eller sociale medier til de venner og bekendte, som du vil foreslå at blive medlem af Oxfam IBIS. Sammen med linket skriver du din begrundelse for, hvorfor de skal være medlem, eller du kan bruge noget af det indhold, vi sender til dig.

Når nogen melder sig ind i Oxfam IBIS via din personlige side, kan vi se, at det er DIG, som har hvervet dem. Det giver os mulighed for at sige tak for din store indsats. Og samtidig kan du også selv kan følge med, da vi sender dig en sms, når du har hvervet et nyt medlem. Kontakt vores Ambassadør-service, hvis du er i tvivl om, hvad dit link er.

Tak – gratis adgang til Zetland i en måned. Når du har hvervet dit første medlem, får du som tak en måneds gratis adgang til onlinemediet Zetland. De skriver tankevækkende historier, der grundigt og dybdegående dækker mange af de problematikker, Oxfam IBIS arbejder på at løse i verden. Alt er af høj kvalitet. Det kan du godt begynde at glæde dig til.

Spørgsmål? Vores ambassadør-service, Anne Ebrdup, står klar med svar på abm@oxfamibis.dk eller 30 89 44 66 (opkald inden for almindelig arbejdstid).