Foto: Eva Køngerskov

For virksomheder er der mange muligheder for at støtte og samarbejde med Oxfam IBIS. Alt fra at blive erhverspartner med en fast årlig donation (tilmeld dig her) til at indgå et langsigtet samarbejde omkring et konkret projekt, der giver mening for din virksomhed (CSR-projekt).

Erhvervspartner


Ved at støtte Oxfam IBIS kan din virksomhed give mange tusinde børn og voksne i Afrika og Latinamerika mulighed for selv at skabe sig en fremtid via uddannelse og civilsamfundsudvikling. Indgår din virksomhed i et erhvervspartnerskab, er beløbet ikke øremærket. Det betyder, at Oxfam IBIS kan bringe pengene hen, hvor behovet er størst og sikre en kontinuitet og sammenhæng i vores projekter.

Det får du som erhvervspartner:

  • for 25.000 kr: virksomhedens navn, link og logo præsenteres på forsiden af ibis.dk og en profil af virksomheden kommer på hjemmesiden og i Oxfam IBIS-posten samt en tak til virksomheden i Oxfam IBIS’ årsberetning. Oxfam IBIS tilbyder desuden et foredrag eller gå-hjem-møde om vores arbejde i Afrika og Latinamerika.
  • for 10.000 kr: virksomhedens navn, link og logo præsenteres på Oxfam IBIS' hjemmeside og en profil af virksomheden kommer på hjemmesiden samt en tak til virksomheden i Oxfam IBIS’ årsberetning.
  • for 5.000 kr: virksomhedens navn, link og logo præsenteres på Oxfam IBIS' hjemmeside.
  • et Oxfam IBIS donationsbevis som bevis for virksomhedens engagement
  • et Oxfam IBIS webbanner til virksomhedens hjemmeside
  • Oxfam IBIS' elektroniske nyhedsbrev Posten og invitationer til Oxfam IBIS arrangementer

CSR-samarbejde

Hvis din virksomhed ønsker et mere langsigtet samarbejde, fx i et land/en region, hvor din virksomhed har production, kan vi indgå i en konkret dialog herom. Læs evt. om det CSR-samarbejde Oxfam IBIS har med TOMS A/S om kakao-produktionen i Ghana.

Bliv erhvervspartnerDu kan tilmelde dig erhvervspartnerskabet her. Er du interesseret i at drøfte mulighederne for et skræddersyet samarbejde, kan du kontakte CSR/ Corporate Fundraising ansvarlig Ole Møs på 35 20 05 20 eller på om@ibis.dk.

Læs mere om Oxfam IB IS og CSR

Bliv erhvervspartner

 

Fast actions block