Ny kommunikations- og engagementschef i Oxfam IBIS

05. Maj 2021

Fra 1. juni 2021 skal Louise Balleby Thomsen stå i spidsen for Oxfam IBIS’ arbejde med at engagere flere danskere i den globale kamp mod ulighed og uretfærdighed.

Louise Balleby Thomsen kommer fra en stilling i 3F som chef for marketing og medlemskommunikation, hvor hun i seks år med succes har arbejdet med mobiliserende kommunikation og med at samtænke kommunikation, fundraising, politisk engagement og frivillighed. Herunder 3F´s kampagner mod ulighed i Danmark.

”Vi glæder os helt enormt til at få Louise Balleby Thomsen med på holdet. Hun har vist, at hun kan sikre kommunikation, der virker, og som skaber handling. Louise er kreativ og nytænkende og samtidig en, der får tingene gjort og som hurtigt skaber nye systemer, der gør opgaverne lettere fremadrettet,” siger Oxfam IBIS’ generalsekretær, Kristian Weise.

Louise Balleby Thomsen skal være med til at samle endnu flere om kampen mod ulighed og uretfærdighed.

”Vi vil engagere endnu flere i Danmark i den kamp, og Louise er den helt rigtige til at hjælpe os med det. Hun kommer med et stærkt kendskab til, hvad der skal til for at engagere folk her i landet, og har været med til at lave nogle af de mest succesfulde kampagner de senere år. Derudover er hun en god leder, der inspirerer og sætter retning,” siger Kristian Weise.

Louise Balleby Thomsen har en baggrund i kommunikation, design og marketing og har også i tidligere stillinger arbejdet med engagement, loyalitet og politisk forandring - både udadtil og indadtil i en organisation og virksomhed.

”Jeg glæder mig meget. Uligheden både i Danmark og resten af verden vokser. Og corona og kampen om vacciner viser, hvor hurtigt vi vender blikket indad og glemmer resten af verden. Der er brug for en stærkere stemme til dem, der ikke bliver hørt. Det giver Oxfam IBIS, og jeg kan slet ikke vente med at komme i gang med at engagere flere i kampen mod ulighed,” siger Louise Balleby Thomsen.

Louise Balleby Thomsen er uddannet cand.design fra KADK, har en master i Cross-Media Communication og læser lige nu en Master i Business Development på CBS.

Hun har været ansat hos 3F siden 2015 og før det hos Alka Forsikring og Teknisk Landsforbund.