From Latino Land with love

23. jun 2011
Af
Iben Sander Christensen

Den 19. maj 2012 gav omkring 250 feststemte gæster den gas til et brag af en støttefest i København. Omsat til kolde kontanter resulterede arrangementet Latino Land i 13.000 kroner til IBIS' uddannelsesprojekt i Guatemalas regnskov.

Der blev danset, sunget, spist og råhygget for et godt formål, da IBIS-frivillige 19. maj slog dørene op til støttearrangementet Latino Land. Takket være de cirka 250 glade gæster og en bunke frivillige armkræfter kan IBIS nu sende 13.000 kroner videre til uddannelsesprojektet for mayaindianske kvinder i Guatemala.

En udvidet fornøjelse

Navnet Latino Land er et spin-off på de populære Latino Film aftener, der siden september sidste år har samlet nysgerrige filmelskere den første torsdag i hver måned i IBIS' lokaler på Nørrebrogade. I anledning af Latino Films sæsonafslutning blev konceptet udvidet og afholdt på VerdensKulturCentrets spillested Global. Bag festen og Latino Film står frivillige fra IBIS' latinamerika-gruppe.

Udover den obligatoriske filmforevisning – denne gang den brasilianske dokumentar ”Mr. Catra the Faithful” - blev der råhygget i en solbeskinnet gårdhave, indtil en samling særdeles veloplagte DJ's og bands lokkede både proffer og rookies ud på det storgyngende dansegulv.

Jeres øl – andres brød

Hele 13.000 kroners hårdttjente sparepenge forlod de glade gæsters lommer for at blive vekslet til vådt til ganen. Overskuddet fra festen bliver lagt sammen med overskuddet fra Latino Film aftenerne og sendt videre til IBIS' uddannelsesprojekt for mayaindianske kvinder i Guatemalas regnskov.

Fra holdet bag arrangementet og IBIS skal der lyde en kæmpe tak til alle, der var med til at gøre Latino Land en realitet og tilmed en stor rungende succes.