Er du blevet ringet op af os?

Oxfam IBIS ringer ud for at hverve medlemmer og engagere og indgå i dialog med danskerne om den vigtige kamp mod ekstrem fattigdom og ulighed og hvordan Oxfam IBIS arbejder for at skabe en mere retfærdig fremtid for verdens fattigste.

Oxfam IBIS har ringet til dig, hvis du:

  • Allerede er medlem eller støtter op om vores arbejde på anden vis
  • Har mødt Oxfam IBIS et sted på vejen og sagt ja tak til at blive kontaktet
  • Har givet os dine kontaktoplysninger i forbindelse med vores kampagner
  • Har bedt Oxfam IBIS kontakte dig
  • Har givet lov til, at blive kontaktet af organisationer som Oxfam IBIS
  • Vi ringer ikke til dig, hvis du har været i kontakt med Oxfam IBIS tidligere og har frabedt dig opkald.

Hvorfor ringer Oxfam IBIS?

Vi ringer til dig, fordi vi er afhængige af danskernes engagement og støtte til vores arbejde for at udrydde ekstrem fattigdom og ulighed. Kun med danskernes opbakning, kan vi fortsætte vores arbejde, som hvert år hjælper titusindvis af mennesker ud af fattigdom og ind i skolerne, så de selv kan skabe sig en bedre fremtid.

Hvem ringer?

En gruppe Oxfam IBIS-ansatte, der kender organisationen, og som brænder for vores arbejde. I Oxfam IBIS mener vi, at en åben og ærlig dialog med vores bidragydere er den bedste måde at forklare vores arbejde på og retfærdiggøre, at vi beder om støtte.

Du ved, at det er os, da vi altid viser nummer, når vi ringer. Vi ringer enten fra: 88 33 19 93, 78 73 46 70 eller 32 22 37 27.

Se den Code of Conduct (PDF), vi arbejder efter.

Er det sikkert at give oplysninger over telefonen?

Vi spørger nogle gange om bankoplysninger og CPR-nummer, hvis du f.eks. skal oprettes i Betalingsservice. Det er helt normal praksis. Vi behandler selvfølgelig alle oplysninger fortroligt og korrekt i henhold til lovgivningen.

Oxfam IBIS efterlever brancheforeningen ISOBRO’s etiske retningslinjer for telemarketing (PDF)

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte Oxfam IBIS' medlemsservice i åbningstiden på telefonnummer 53 39 29 99 eller på mail medlemsservice@oxfamibis.dk.