Praktiske informationer

Fradragsregler

Når du giver et bidrag til Oxfam IBIS’ arbejde med at udrydde fattigdom, så kan du trække hele beløbet fra i skat.
Dit bidrag betyder alverden for os - og for de mennesker, du er med til at hjælpe til et bedre liv uden fattigdom og uretfærdighed.
Giver du et bidrag til Oxfam IBIS, får du fradrag for hele beløbet op til 16.600 kroner i 2020. Fradraget får du automatisk, når Oxfam IBIS har dit CPR-nummer.
Er du i tvivl om vi har dit CPR-nummer, så kan du ringe til vores medlemsservice på 53 39 29 99 og oplyse om det. Så sørger vi for resten.

Oxfam IBIS' medlemsmagasin

Magasinet er gratis og udsendes til medlemmer og bidragydere. Du kan altid læse den seneste udgave her

Oxfam IBIS' nyhedbreve

Du kan til enhver tid til- og afmelde din emailadresse Oxfam IBIS' nyhedsopdateringermails ved at klikke på afmeld-feltet i nyhedsbrevet eller trykke på linket her.

Medlemsservice

Har du spørgsmål til dit bidrag, kontingent, fradrag eller CPR-nummer, så kontakt Medlemsservice, medlemsservice@oxfamibis.dk eller ring på tlf. 5339 2999.

Ændre kontaktoplysninger

Hvis du ønsker at ændre dine kontaktoplysninger (adresse, e-mail, efternavn, cpr-nummer etc.) så skriv til Medlemsservice, medlemsservice@oxfamibis.dk.

Oxfam IBIS CVR-nummer

Oxfam IBIS CVR-nummer er 88 13 64 11

Oxfam IBIS' indsamlinger

Du kan støtte Oxfam IBIS på flere måder. Her er en oversigt over, hvordan du kan støtte, og hvor du møder vores indsamlinger:

 • Online enkeltbidrag
 • Online månedlige bidrag
 • Start din egen online-indsamling på BetterNow
 • SMS-indsamling via udvalgte ord til numrene 1220, 1277 og 1414
  - Numrene tilhører ikke Oxfam IBIS, men en leverandør. Du kan derfor ikke kommunikere med os på disse numre. Det er tydeligt i opslag om vores sms-indsamlinger, at du donerer til Oxfam IBIS, hvilket også vil fremgå af den kvitterings-sms, du får efter en donation. Er du i tvivl om et donations-ord tilhører os, så kontakt os gerne.
 • Bankoverførsler til konto i Arbejdernes Landsbank: Reg. nr. 5301 Kontonr. 0256238
 • Hele Verden i Skole Lotteriet - der kan betales kontant eller med MobilePay
 • MobilePay til forskellige numre alt efter indsamlingsformål. Det vil være tydeligt i MobilePay-appen, at dine penge går til Oxfam IBIS. MobilePays donationsnumre er alid fem- eller sekscifrede.
 • Telemarketing fra vores call center. Ring til vores medlemsservice for at få oplyst hvilket nummer vi ringer fra.
 • Indsamlingsbøsser, betalingskort, PBS og kontant.

Se også listen over Oxfam IBIS' indsamlingskanaler på Indsamlingsnævnets hjemmeside, hvor Oxfam IBIS er registreret med jour.nr. 00045