Oxfam og Coldplay står sammen i solidaritet med verdens flygtninge og har indledt en fælles kampagne for at få verdens ledere til at leve op til deres ansvar. Se hvordan du kan være med.

Oxfam opfordrer sammen med Coldplay alle til at stå sammen i solidaritet med de mange mennesker, der er tvunget på flugt fra deres hjem på grund af konflikter og katastrofer. Forfærdelige naturkatastrofer, ekstreme lidelser og brutale konflikter i lande som Syrien, Syd Sudan og Yemen tvinger mennesker rundt omkring i verden til at flygte og forlade deres hjem.

Derfor samler Oxfam IBIS' frivillige underskrifter før og efter Coldplays to udsolgte koncerter i Parken 5. og 6. juli 2016. Møder du dem ikke kan du stadig skrive under nedenfor eller på www.oxfamontour.org.

Vi fortjener alle et trygt liv. Alligevel er der i dette øjeblik millioner af mennesker på flugt, der ikke får den støtte og beskyttelse, de har brug for.

Millioner af mennesker bliver svigtet af regeringer rundt om i verden, som ikke har formået at tage imod dem og give dem beskyttelse.

Det behøver ikke være sådan! Ingen bør stå alene i flugten fra konflikt og forfølgelse. Vi kan stå sammen om at sende et budskab til mennesker på flugt om, at vi støtter dem, samt sende et budskab til regeringer rundt om i verden: Nok er nok, og vi er nødt til at hjælpe dem, der er tvunget på flugt.

Skriv under nedenfor eller på www.oxfamontour.org. Tusind tak.

 

Kommentarer

Fast actions block