Bliv aktivist

Man bliver glad, når man bruger sin tid på at gøre noget godt for andre. Og sammen med andre. Kort sagt, er det fedt at være frivillig.

Som frivillig er du en del af et fællesskab – du kan få nye venner og møde spændende mennesker, som vil det samme som dig. Men vigtigst af alt er, at I står sammen om kampen imod ulighed i verden.

Vil du være frivillig hos os, hjælpe vi dig godt i gang og giver dig rammerne, så du kan deltage i kampagner, arrangere events og debatter, lægge politisk pres og kæmpe for retfærdighed.

Vi har helt sikkert brug for det, du kan

Taler du spansk? Så kan du blive en del af frivillig-teamet bag vores aftenskole med spanskundervisning med fokus på verdens ulighed og Oxfam IBIS’ arbejde. 

”I love Latin America”, står der på vores Latinamerika-gruppes t-shirts: De går med liv og sjæl op i at arrangere events og debatter med fokus på politik, kultur og sociale forhold på verdens mest ulige kontinent.

Skattely-aktivisterne er ved at gøre de danske kommuner skattely-fri – med stor succes. Sammen med dem kan du blive ekspert, når du både researcher og deler ud af din viden om skattely. 

Du kan også være med via din telefon og internettet. Vi har et stort netværk af digitale aktivister, der kæmper sammen med kvinder, der vil forandre verden.