Giv din arv til et godt formål

Det er lettere end du tror

Vi hører tit fra støtter som dig, at det virker dyrt og besværligt at oprette et testamente.

Men i virkeligheden kræver det bare, at du sætter dig ned og tænker over, hvem der skal have del i din arv ‑ og at du sørger for at få det skrevet ned, så der ikke opstår misforståelser.

Din arv kan give håb til verdens fattigste

Oxfam IBIS arbejder for, at vores arv bliver en verden uden fattigdom. Men det kan også blive din arv. Hver eneste donation, vi modtager - stor eller lille - bringer os et skridt tættere på vores mål.

Den giver os mulighed for at sende flygtningebørn i skole, hjælpe kvinder til et liv fri for vold og frygt, støtte mennesker under katastrofer - og kæmpe for, at flere mennesker får del i verdens rigdomme, for eksempel ved at stoppe skattely.

Gratis rådgivning

Vi hjælper meget gerne med at svare på spørgsmål i løbet af processen, så du kan blive helt afklaret med, hvad der er det rigtige for dig.

I sjældne tilfælde kan en arv til velgørende formål have karakter af skattetænkning. Oxfam IBIS er imod skattespekulation, så den slags donationer må vi selvfølgelig takke nej til.

Har du spørgsmål, kan Ole Møs give dig gratis og uforpligtende vejledning. Ring på 35 20 05 20 , eller skriv til ham på om@oxfamibis.dk

Skriv dit testamente online

Du kan som noget nyt oprette et testamente gratis online. På www.dinarv.dk/oxfamibis kan du selv udarbejde testamentet, hvorefter du får det tilsendt pr. e-mail.

Så skal du bare selv sørge for at få det underskrevet med vidner. Her kan du også få billig rådgivning fra en advokat, hvis du foretrækker det.

Download en gratis arvfolder

Du kan læse hæftet her på siden og hente det som PDF

Ønsker du et trykt eksemplar tilsendt, kan du bestille det her