Nye Fortællinger

19. nov 2014
Af
Malene Aadal Bo
 

Download Nye Fortællinger som PDF

Nye Fortællinger er et tillæg til IBIS Fokus.
Det er en lille samling af historier om mennesker i Latinamerika og Afrika, som har de rettigheder og muligheder, som vi ønsker, alle skal få.

Oxfam IBIS arbejder for, at alle børn og voksne i verden skal have lige adgang til uddannelse, indflydelse og ressourcer. Det er vores vision. I vores arbejde og fortællinger fokuserer vi som regel på dem, som er allerlængst fra målet – børnene uden skolegang, kvinderne uden indflydelse og mændene uden ejerskab til værdierne i deres egen undergrund.

Fortællingerne på disse sider er anderledes.

Historierne gør det muligt at visualisere målet, og de demonstrerer, at visionen om uddannelse, indflydelse og ressourcer ikke er utopi.

Historierne minder også om, at verden er kompleks, dynamisk og levende - og dens indbyggere alt muligt mere end det, du sikkert ofte ser i vores og andres billeder og historier.

Og ikke mindst viser historierne på charmerende vis, hvordan der er stor forskel på, hvad mennesker forskellige steder så bruger deres erhvervede uddannelse, indflydelse og ressourcer til – fester, fitnesscentre eller en lås på døren, for at nævne nogle få.

Vi er stolte af resultatet og håber, at du vil nyde det. Rigtig god læselyst.