Hyr en dagsværker!

27. okt 2011
Af
Hanne Selnæs

Mangler du tiden eller motivationen til at få ryddet op i garagen? Malet vinduerne? Eller vasket bilen? Så er der hjælp at hente hos de danske gymnasieelever, som i år samler ind til et IBIS uddannelsesprojekt blandt oprindelige folk i Perus regnskov.

Onsdag den 9. november er Operation Dagsværk-dag. En dag, hvor danske gymnasieelever bruger deres fridag på at arbejde, så andre unge i verden kan få en uddannelse. I år går indsamlingen til et IBIS projekt i Perus regnskov, hvor de oprindelige folks eksistens er truet af olieudvinding.

Det koster minimum 300 kroner for fem timers arbejde i en god sags tjeneste. Arbejdet kan være alt fra oprydning, rengøring, havearbejde, maling, kaffebrygning, musik, teater, bilvask, børnepasning, ekspedition osv.

Som udgangspunkt må eleven udfører alt arbejde, som er tilladt for unge - hvis du er i tvivl, kan du eventuelt tjekke på www.od.dk.

Opret din jobannonce på www.od.dk/jobopslag, eller kontakt Operation Dagsværk på tlf. 33114540 eller via mail: od@od.dk, hvis du har en dags arbejde til en gymnasieelev eller to.
 


Foto: Olga Juul Eriksen