Årsmøde og generalforsamling

Oxfam IBIS holder årsmøde og generalforsamling den 16. november 2019.

Er du medlem af Oxfam IBIS, og har du lyst til at høre mere om vores arbejde, så skal du komme til årsmøde den 16. november! Her har medlemmerne mulighed for at diskutere Oxfam IBIS' resultater, udviklingsarbejde, politiske linje og kommende planer, ligesom organisationens økonomi, kampagner og frivillige arbejde bliver vendt.

På årsmødet fremlægges regnskaber for det forgangne år, og budgetter for det kommende år debatteres og godkendes. Hvert år vælges et antal bestyrelsesmedlemmer, og den nye bestyrelse afholder sit første møde.

Det praktiske

Årsmødet afholdes i Kulturhuset Islands Brygge (Islands Brygge 18, 2300 København) og starter kl. 12.30. For at have stemmeret skal du være medlem af Oxfam IBIS, og ifølge vedtægterne skal du være meldt ind senest en måned før årsmødet. Du kan tilmelde dig nederst på denne side.

Stil op til bestyrelsen

Er du medlem af Oxfam IBIS, og har du lyst til at være med til at udstikke rammerne for Oxfam IBIS arbejde, kan du blive medlem af bestyrelsen. Bestyrelsen vælges på generalforsamlingen, og er du interesseret i at stille op, så skriv en kort tekst om dig selv og send den til formand Christian Damholt på cda@oxfamibis.dk eller Annahita Maria Boje Nikpour på ani@oxfamibis.dk. Skriv også til Christian eller Majbritt, hvis du vil vide mere om bestyrelsesarbejdet. Du kan også stille op på selve generalforsamlingen.

I ugerne op til årsmødet lægger vi løbende opstillingsgrundlag op på denne side.

Tilmelding