Oxfam IBIS afholder generalforsamling en gang om året.

Her har medlemmerne mulighed for at diskutere Oxfam IBIS' resultater, udviklingsarbejde, politiske linje og kommende planer, ligesom organisationens økonomi, kampagner og frivillige arbejde bliver vendt.

På generalforsamlingen fremlægges regnskaber for det forgangne år, og budgetter for det kommende år debatteres og godkendes. Hvert år vælges et antal bestyrelsesmedlemmer, og den nye bestyrelse afholder sit første møde.

Stemmeret

For at have stemmeret, skal du være medlem af Oxfam IBIS, og ifølge vedtægterne skal du være meldt ind senest en måned før generalforsamlingen. Støttemedlemmer er meget velkomne til at være med og deltage i diskussionerne - det er altid spændende, og generalforsamlingen giver et rigtig godt indblik i Oxfam IBIS som organisation. Men støttemedlemmer har altså ikke stemmeret.

Stil op til bestyrelsen

Er du medlem, og har du lyst til at være med til at udstikke rammerne for Oxfam IBIS for de kommende år, kan du stille op til bestyrelsen. Skriv til formand Christian Damholt på cda@oxfamibis.dk eller HR-medarbejder Majbritt Steffensen på ms@oxfamibis.dk, hvis du vil vide mere om det. Du kan også stille op på selve dagen.

I ugerne op til generalforsamlingen vil vi løbende lægge opstillingsgrundlag for kandidaterne op til højre på denne side, efterhånden som de kommer ind.

Fast actions block