Tid: 9. december 16:00 - 18:00
Sted:

VIA University College Campus Aarhus C, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus

Arrangeret af:

IBIS-frivillige i Aarhus

Om:

I samarbejde med Taler'n på Campus C afholder IBIS i Aarhus en workshop om de nye globale udvklingsmål.

Drømmer du om at forstå de nye FN mål for udvikling og bæredygtighed? Har du lyst til at komme ind bag om beslutningsprocesserne og forstå, hvordan de 17 nye mål skal danne rammerne for udviklingsarbejde i hele verden de næste mange år?

I september i år vedtog FN 17 nye mål for, hvordan verden skal udvikle sig frem mod 2030. Målene indeholder alt fra udrydelse af fattigdom og sult til bæredygtighed og kvalitetsuddannelse til alle. Men hvad betyder målene egentligt? Kan de alle sammen opnås? Modarbejder de hinanden? Og hvilke mål er egentligt vigtigst - for verden, og for Danmark?

Vær med til at diskutere hvilke mål, du mener er vigtigst, og hvorfor netop disse mål skal stå på den politiske dagsorden herhjemme.

Onsdag d. 9 december fra 16 til 18 skal vi i fællesskab diskutere, debatere og blive klogere, imens vi også spiser kage og drikker kaffe.

Vi fra IBIS glæder os til at se så mange som muligt, og lover en eftermiddag, hvor du går hjem med en ny indsigt og syn på verden og beslutningsprocesser, som også har betydning for din hverdag.

Tilmelding

Fast actions block for events

Go back