Vi tager din databeskyttelse alvorligt
Vi behandler persondata, og i denne persondatapolitik kan du læse, hvordan vi behandler dine data. Vi sikrer, at dine persondata behandles sikkert og i overensstemmelse med lovgivningen.

Ved at give oplysninger om dig selv, accepterer du, at Oxfam IBIS behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. Hvis du ikke kan acceptere den, bedes du undlade at sende dine persondata til os, for eksempel i forbindelse med underskriftindsamlinger eller donationer.

Hvilke oplysninger indsamler og behandler vi?
Som hovedregel kan du tilgå vores hjemmesider eller kontakte os uden at fortælle, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. Når du sender os persondata gælder følgende:

Generelt: Vi vil gerne fortælle dig mere: Når du har givet dine oplysninger til Oxfam IBIS, gemmer vi dem for at kunne kontakte dig med nyt om kampen imod skattely og for uddannelse til alle samt for at tilbyde dig at støtte vores arbejde imod fattigdom og ulighed. Du kan altid kontakte vores medlemsservice på medlemsservice@oxfamibis.dk eller 53 39 29 99, hvis du ikke ønsker at blive kontaktet, eller at blive kontaktet på en anden måde.

Underskriftindsamlinger: Når du skriver under på en underskriftindsamling, er det nødvendigt at du giver dit for- og efternavn samt e-mail, for at vi kan sandsynliggøre, at der er et menneske bag underskriften, samt for at sende dig en kvittering for at din underskrift er registreret. Telefonnummer er ikke obligatorisk, men en god, unik identifikator, der hjælper til at sandsynliggøre, at der er tale om en underskrift fra en unik person. I forbindelse med din underskrift kan du altid vælge nyhedsbreve til og fra.

Donationer og medlemsskab: Når du donerer til Oxfam IBIS’ arbejde online, beder vi om en kontaktoplysninger, så vi efterfølgende kan sende dig en kvittering for din donation og kontakte dig, hvis der er spørgsmål i forhold til din støtte. Du vil modtage Oxfam IBIS’ nyhedsbrev, som let kan vælges fra via linket i nyhedsbrevet. Alle betalingsoplysninger bliver behandlet og opbevaret sikkert og krypteret via vores partner Fundraisingbureauet. Donerer du via sms, opbevarer vi dit telefonnummer for at kunne kontakte dig senere om skattefradrag og mulighederne for at støtte Oxfam IBIS’ arbejde.

Hvem videregiver vi oplysninger til?
Personoplysninger som du giver til Oxfam IBIS, bruger vi kun internt i vores organisation og til at kommunikere med dig. Vi sælger dem aldrig til andre.

For at kunne forbedre vores markedsføring og hjemmeside, fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, til at se hvordan de besøgende generelt bruger hjemmesiden og for at kunne markedsføre vores budskab. Se vores cookiepolitik her.

Underskriftindsamlinger: Dit for- og efternavn fremgå af den liste, vi overrækker til en beslutningstager sammen med budskabet om forandring. På underskriftsiden vil dit fornavn, ikke efternavn, fremgå i listen over seneste underskrifter. Det vil kun være synligt for de næste besøgende på hjemmesiden, og kun indtil listen er fyldt ud med fem andre fornavne.

Kontakt
Oxfam IBIS
Vesterbrogade 2B
1620 København V
oxfamibis@oxfamibis.dk
35 35 87 88

Fast actions block