Vi tager din databeskyttelse alvorligt.

Det følgende er Oxfam IBIS' persondatapolitik for vores test på https://quiz.tryinteract.com/#/59db85856e5fb30012b1081e og https://quiz.tryinteract.com/#/59de0dc0abe93e001227b52a

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Ved at benytte testen accepterer du, at Oxfam IBIS behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte  hjemmesiden https://quiz.tryinteract.com.

Hvilke oplysninger indsamler og behandler vi?
Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

Oxfam IBIS indsamler og behandler oplysninger om dig, når du giver personoplysningerne; fornavn, efternavn, email-adresse og telefonnummer i forbindelse med at tage testen om virksomheders utroskab med de danske kommuner. Det gør vi for at kunne kontakte dig om nyt om kampen imod skattely i de danske kommuner i kampagnen Kære Kommune. Vi giver dig handlemuligheder og nyheder om emnet samt sender dig vores nyhedsbrev, der til en hver tid kan frameldes.

Oxfam IBIS indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at du kan deltage i testen og engagere dig i kampen omkring skattely og imod ulighed.

Hvem videregiver vi oplysninger til?
Personoplysninger afgivet i testen bruges kun internt i vores organisationen og sælges ikke til nogen andre. Try Interact der leverer opsætningen bruger ikke dine oplysninger.

For at kunne forbedre vores markedsføring og hjemmeside, fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, til at se hvordan de besøgende generelt bruger hjemmesiden. Se vores cookiepolitiker her.

Hvor og hvordan lagres dine personoplysninger?

Personoplysninger opbevares i henhold til den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til at kommunikere med de personer, der deltager i kampagnen Kære Kommune, hvilket testen er en del af.

Kontakt
Oxfam IBIS
Vesterbrogade 2B
1620 København V
Oxfamibis@oxfamibis.dk
35 35 87 88

Fast actions block