Vi tager din databeskyttelse alvorligt
Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Ved at benytte vores underskriftsider på actions.oxfam.org/danmark accepterer du, at Oxfam IBIS behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte siden til at skrive under.

Hvilke oplysninger indsamler og behandler vi?
Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

Når du skriver under på en underskriftindsamling, er det nødvendigt at du giver dit for- og efternavn samt email, for at vi kan sandsynliggøre, at der er et menneske bag underskriften, samt for at sende dig en kvittering for at din underskrift er registreret. Telefonnummer er ikke obligatorisk, men en god, unik identifikator, der hjælper til at sandsynliggøre, at der er tale om en underskrift fra en unik person.

Oxfam IBIS indsamler og behandler disse oplysninger om dig, for at kunne samle et fælles, folkeligt opråb. Derfor vil dit fornavn og efternavn fremgå af den liste, vi overrækker sammen med budskabet om forandring. På underskriftsiden på actions.oxfam.org/danmark vil dit fornavn, ikke efternavn, fremgå i listen over seneste underskrifter. Det vil kun være synligt for de næste besøgende på hjemmesiden og kun indtil listen er fyldt ud med fem andre fornavne.

Oxfam IBIS gemmer også dine oplysninger for at kunne kontakte dig med nyt om kampen imod skattely og for uddannelse til alle samt for at tilbyde dig støtte vores arbejde imod fattigdom og ulighed. Du kan kontakte os på medlemsservice@oxfamibis.dk, hvis du ikke ønsker at blive kontaktet.

Hvem videregiver vi oplysninger til?
Personoplysninger afgivet på actions.oxfam.org/danmark bruger vi kun internt i vores organisation og sælger dem ikke til andre.

For at kunne forbedre vores markedsføring og hjemmeside, fører vi statisitik over, hvordan du bruger hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, til at se hvordan de besøgende generelt bruger hjemmesiden. Se vores cookiepolitiker her.

Hvordan lagres dine personoplysninger?
Personoplysninger opbevares sikkert i vores database og i henhold til den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til at kommunikere med de personer, der har skrevet under.

Kontakt
Oxfam IBIS
Vesterbrogade 2B
1620 København V
oxfamibis@oxfamibis.dk
35 35 87 88

 

Fast actions block