Vi tager din databeskyttelse alvorligt.

Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Ved at benytte stopskattely.nu accepterer du, at Oxfam IBIS behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte stopskattely.nu

Hvilke oplysninger indsamler og behandler vi?
Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

Oxfam IBIS indsamler og behandler oplysninger om dig, når du giver personoplysningerne; fornavn, efternavn, email-adresse og telefonnummer i forbindelse med opråbet til de danske kommunalpolitikere. Det gør vi for at kunne kontakte dig om nyt om kampen imod skattely i de danske kommuner i kampagnen Kære Kommune. Vi giver dig handlemuligheder og nyheder om emnet samt sender dig vores nyhedsbrev, der til en hver tid kan frameldes.

Hvem videregiver vi oplysninger til?
Personoplysninger afgivet på stopskattely.nu bruges kun internt i vores organisationen og sælges ikke til nogen andre.

For at kunne forbedre vores markedsføring og hjemmeside, fører vi statisitik over, hvordan du bruger hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, til at se hvordan de besøgende generelt bruger hjemmesiden. Se vores cookiepolitiker her.

Hvordan lagres dine personoplysninger?
Personoplysninger opbevares i henhold til den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata. Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til at kommunikere med de personer, der deltager i kampagnen Kære Kommune.


Kontakt
Oxfam IBIS
Vesterbrogade 2B
1620 København V
oxfamibis@oxfamibis.dk
35 35 87 88
 

Fast actions block